Mijnheer Sfeer
Events met passie en beleving!

Uw evenement

Er is altijd een verhaal bij een evenement. De invulling en vertaling van dat verhaal maken wij graag levend voor u!

Kennismaken

Dat doen wij op onze eigen wijze. In een inspirerende omgeving vertelt u waarvoor het evenement is. En wij vragen daar nog eens op door om de beleving van uw feest goed in kaart te brengen. Eigenlijk begint daar voor u de beleving al van het evenement in wording. Een tikkie prikkelend, met gepaste gedurfdheid en de groots mogelijke professionaliteit.  

Concept en voorstel

We vangen het verhaal van uw evenement in een concept beschrijving. Dit ontvangt u van ons en gaan er vanuit dat we u weten te raken. Een akkoord wordt gegeven waarin het evenement verder wordt uitgewerkt.

Inhoud & realisatie

Op basis van het concept maken we een sfeerbeschrijving met daarin een verder gedetailleerde invulling van de gevraagde diensten. Daarin zijn de wensen en beleving van u bepalend. Wilt u een intieme sfeer creëren, of juist een zakelijk overleg? Of juist de mix? Mijnheer Sfeer creëert van tevoren een duidelijk concept met bijbehorende begroting. De organisatie en planning nemen we volledig over, waardoor we zeker weten dat het evenement zo verloopt zoals we dat hebben afgesproken. 

De dag van uw evenement

De aangestelde eventmanager van Mijnheer Sfeer zorgt ervoor dat hij uw aanspreekpersoon is. Aan alle details worden door hem gedacht waardoor de sfeer van uw feest maximaal wordt uitgestraald. Met rust, overzicht en een stevig draaiboek staat er niets in de weg om er een fantastische dag van te maken!